POČETNA STRANICA SMJEŠTAJ GDJE SMO O HVARU KORISNE INFORMACIJE FOTO ALBUM VIDEO SADRŽAJI RESTORAN CIJENE SMJEŠTAJA ZIMSKI TURIZAM VELIKI TJEDAN

Apartmani Tri sestrice sagrađeni su 2002. godine, a trudimo se svake godine pružati što bolju ponudu svojim gostima. Sadrži vlastiti restoran s kaminom, šankom i lijepom natkrivenom terasom, bunar sa pitkom vodom i sunčanim kolektorima. Sa dvije strane omeđen je vrtovima, posađenim u mediteranskom duhu.


Osim iznajmljivanja apartmana, pružamo i mogućnost prehrane u našem objektu (doručak, polupansion, po narudžbi). Iznajmljujemo tokom čitave godine. Doživljaj je: naručiti jelo na terasi i istovremeno promatrati spremanje roštilja. Bit ćete ugodno iznenađeni našim gostoprimstvom. Vodimo računa da nam je gost uvijek subjekt, a nikada objekt.


Tri sestrice

Vlasnik: Vučetić Ante
Adresa: Nike Karkovića 20
Telefon: +385 (0) 21 742 276
+385 (0)91 988 2961
Dobro došli na web stranice "Tri sestrice"!

Kao obitelj možemo se pohvaliti dugogodišnjim radom u ugostiteljstvu, a otac je i odličan kuhar. Govorimo njemački, engleski i talijanski.
Lijepe riječi je lijepo čuti. Još je ljepše doći, vidjeti i doživjeti istinitost tih riječi, biti bogatiji za jedan doživljaj, priču, godišnji odmor, mogućnost ponovnog povratka i prenošenje tog užitka na druge osobe. Osobna preporuka je najbolja propaganda.

Izrada Novena